Over Visietech

Wij zijn one-stop partner voor hoogwaardig frees- en draaiwerk. Met jarenlange ervaring bedienen wij veeleisende industrieën zoals Machinebouw, Luchtvaart, Verpakkingsindustrie, Mijnbouw, Automotive en Landbouwmachines.

Onze specialiteit ligt in het produceren van hoogwaardige complexe componenten die voldoen aan de hoge eisen van deze industrieën voldoen. Ons bedrijf is volledig ingericht op complexere grote series. We beschikken over machines die het mogelijk maken om een breed scala aan materialen kunnen verwerken. Zo hebben we ervaring met de volgende materialen: Aluminium, Messing, RVS Staal, Titanium, ETG, Kunststof, Gereedschapsstaal en meer. Daarnaast beschikken we ook over machines en systemen die bijdragen aan het controleren van de kwaliteit.

Met een hoog serviceniveau bieden wij snelle responsiviteit, zowel in klantcommunicatie als in productie. Bij ons zijn voorraadleveringen mogelijk, waarbij ons geoptimaliseerde bestel- en kwaliteitsproces het gemak vergroot. Hierdoor is wachten op onderdelen verleden tijd. Onze klanten kunnen profiteren van EDI-koppelingen voor een geautomatiseerd bestelproces. Hierdoor wordt het bestelproces makkelijker en kan dit zelfs geautomatiseerd doorlopen.

Is er een wens om naar het buitenland te transporteren? Geen enkel probleem. We hebben ervaring met verzendingen wereldwijd.

Gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, zijn we een constant groeiend bedrijf met meer dan 40 vakmensen.