onze competenties

Als toonaangevend bedrijf in hoogwaardige productlevering streven wij voortdurend naar de optimalisatie en verfijning van ons proces. Deze voortdurende inspanningen hebben geresulteerd in het ontwikkelen van diverse expertisegebieden.
Kwaliteit
Bij ons staat kwaliteit centraal, zowel in onze producten als in onze relaties. We handhaven strenge...
Groot productiebereik
Ons machinepark is ontworpen voor de verspaning van een breed scala aan materialen en componenten, variërend in...
Complexiteit
Onze focus ligt op het vervaardigen van complexe CNC-draai- en CNC-freesproducten, tot aan...

TECHNOLOGIeËN

 • Draaien

  We maken gebruik van geavanceerde technologie om ingewikkelde en nauwkeurige cilindrische componenten met finesse te bewerken. Onze draaiwerkzaamheden kunnen 24/7 doorlopen, ondersteund door onze continu stafaanvoer en geautomatiseerde rota racks. Wij zijn expert in het vervaardigen van draaiwerk onderdelen met afmetingen variërend van Ø3 tot en met Ø300, en dit alles binnen een range die begint bij 1 mm en reikt tot 1000 mm. Kwaliteit staat centraal, ongeacht of u 25 stuks of 100.000 stuks nodig heeft.

 • Frezen

  Onze frezerij beschikt over vijf 3-assige freesmachines, waarvan twee met een vierde as. Daarnaast zijn er drie 5-assige freesmachines, elk uitgerust met een BMO Robot cel. Eén van deze cellen is voorzien van pallet en product handeling, deze is gekoppeld aan de eerste 5-assige machine, hierop maken we veelal aluminium producten. De overige twee 5-assige machines zijn gekoppeld aan een andere BMO Cel, waar alleen producthandling mogelijk is. Op deze machines wordt voornamelijk gefreesd in messing, staal en roestvrij staal. Wij vervaardigen onderdelen met diverse afmetingen en materialen, waardoor we een breed scala aan mogelijkheden bieden voor verschillende sectoren. Wij kunnen al frezen van 5x5x5 tot lengtes van wel 800 mm. We kunnen produceren tot een tolerantie van 0,1.

 • Finishing en assembleren

  Na het verspanen bieden wij de mogelijkheid om onderdelen met zorg te assembleren tot complete producten. Met speciale aandacht voor details streven we naar de hoogste kwaliteit. Het eindresultaat: gebruiksklare producten die naadloos in uw proces geïntegreerd kunnen worden.

 • Kwaliteitsmanagement

  Onze toewijding aan excellentie zit in al onze activiteiten. Met een strikt kwaliteitsbeheerproces waarborgen we consistente prestaties. Onze twee geconditioneerde meetkamers stellen ons in staat om alle producten op dezelfde manier te meten. Meetkamer één bestaat uit een Mitutoyo CRYSTA-Apex V9106 CNC CMM, met een bereik van 900x1000x600mm, en een meetprojector. Meetkamer twee bestaat uit een Mitutoyo STRATO-Apex 574 CNC CMM, met een bereik van 500x700x400mm, een TESA Scan 25 en een meetprojector. Door voortdurende procesverbeteringen blijven we voldoen aan de hoge eisen van onze klanten.

 • Overige diensten

  Naast de bovenstaande diensten kunnen wij ook lasergraveren, stempelen en persen en de producten in huis reinigen.